Πολιτική Ξενοδοχείου Γλαρέντζα

Όροι και προυποθέσεις κρατήσεων

Δεν υπάρχει χρέωση ακυρωτικών για ακυρώσεις μέχρι και 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Για ακύρωση ή μεταβολή στις ημερομηνίες της κράτησης (εκτός αν η αλλαγή επιβεβαιωθεί από το ξενοδοχείο) που θα γίνει από 7 έως 21 ημέρες υπάρχει χρέωση 30% του συνόλου της διαμονής. Από 1 έως 6 ημέρες η επιβάρυνση είναι 50 % της διαμονής. Ακύρωση ή μη προσέλευση την ημέρα της άφιξης χρεώνεται 100% της διαμονής.

 

Γενική πολιτική ακυρώσεων

  • Πάνω από 21 ημέρες πριν την άφιξη – επιστροφή προκαταβολής.
  • Λιγότερο από 21 ημέρες – η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και επιπλέον χρέωση 2 διανυκτερεύσεων ( 1 διανυκτέρευση για κρατήσεις 1-3 ημερών).
  • Ακύρωση την ημέρα της άφιξης ή μη προσέλευση ή αναχώρηση πριν την προκαθορισμένη – χρεώνεται επιπλέον 50% του υπολοίπου της κράτησης

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι : ώρα άφιξης είναι μετά τις 14:00 και ώρα αναχώρησης μέχρι τις 12:00.

Το ξενοδοχείο έχει δικαίωμα κατά την λήψη μιας εισερχόμενης κράτησης να προεγκρινει την πιστωτική κάρτα. Πραγματοποιώντας μια κράτηση δηλώνετε πλήρη γνώση των πολιτικών κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του ξενοδοχείου. Το Ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να ζητήσει ολική εξόφληση της διαμονής με την άφιξη σας.

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση, εάν δεν υπάρχουν έγκυρα στοιχειά πιστωτικής κάρτας.

Προκειμένου να αποφευχθούν δυσχέρειες, παρακαλώ διατηρήστε ένα αντίγραφο της κράτησης σας προς επίδειξη κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Η χρέωση και η πληρωμή της διαμονής και των υπηρεσιών γίνεται σε ευρώ.

Από τις 12:00 έως τις 18:00 χρεώνεται ως ημιδιαμονή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει την διαμονή του, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του Ξενοδοχείου. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο.

Το ξενοδοχείο GLARENTZA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.glarentzahotel.gr οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση

TOP